Συχνές Ερωτήσεις

ΝΑΙ. Και μάλιστα όχι μόνο νόμιμο , αλλά και υποχρεωτικό. Το Ελληνικό Κράτος έχει επιβάλει το ηλεκτρονικό μισθωτήριο ως υποχρεωτική διαδικασία και υποχρέωση για όλες τις επαγγελματικές μισθώσεις. Η εταιρεία μας σας παρέχει ηλεκτρονικό μισθωτήριο το οποίο αναρτάται μέσω TAXISNET με αριθμό παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και ενεργειακό πιστοποιητικό. Παράλληλα υπογράφουμε , εκτός του ηλεκτρονικού μισθωτηρίου , και ιδιωτικό συμφωνητικό με σκοπό να είναι σε εσάς ξεκάθαροι οι όροι της μίσθωσης καθώς και οι παροχές που σας προσφέρουμε.

Όπως ήδη έχουμε γράψει η συνεργασία μας είναι πραγματική και ΟΧΙ εικονική , καθώς παρέχουμε πραγματικούς χώρους επαγγελματικής μίσθωσης.

Φυσικά και μπορείτε. Μάλιστα η εταιρεία μας διαθέτει τόσο ΑΥΤΟΝΟΜΟΥΣ όσο και ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ, ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΟΥΣ, ΠΕΡΙΚΛΕΙΣΤΟΥΣ και ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΥΣ μόνο από εσάς χώρους για να αποθηκεύετε τα εμπορεύματα σας. Μπορείτε να έχετε ΚΑΔ και χοντρικής και λιανικής πώλησης.

ΝΑΙ. Μισθώνουν τον χώρο και υποβάλλουν κανονικά το μισθωτήριο συμβόλαιο τους.

Φυσικά και μπορείτε. Μάλιστα η εταιρεία μας διαθέτει τόσο ΑΥΤΟΝΟΜΟΥΣ όσο και ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ, ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΟΥΣ , ΠΕΡΙΚΛΕΙΣΤΟΥΣ και ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΥΣ μόνο από εσάς χώρους για να αποθηκεύετε και να διακινήσετε τα εμπορεύματα σας.

Φυσικά και μπορείτε. Μπορείτε να δηλώσετε στην εφορία κανονικά τις ενδοκοινοτικές αποκτήσεις και παραδόσεις αγαθών καθώς και την ενδοκοινοτική παροχή και λήψη υπηρεσιών εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο λογιστής σας είναι αρμόδιος να σας καθοδηγήσει για την διαδικασία και τα βήματα.

Βεβαίως και μπορείτε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσκομίσετε το μισθωτήριο συμβόλαιο σε μια εταιρεία που παρέχει τηλεφωνικές συνδέσεις σταθερών VOIP και να έχετε το δικό σας επαγγελματικό σταθερό νούμερο συνδεδεμένο σε κινητή ή σταθερή συσκευή.

Φυσικά και μπορείτε να δέχεστε αλληλογραφία για λογαριασμό της επιχείρησης σας στην φορολογική έδρα που έχετε ενοικιάσει.

Η εταιρεία μας σας παρέχει, μαζί με την μίσθωση του επαγγελματικού χώρου για την φορολογική έδρα της επιχείρησης σας, και αυτόνομο γραμματοκιβώτιο με την σήμανση – ονομασία της επιχείρησης σας.

Η εταιρεία μας παραλαμβάνει την αλληλογραφία που σχετίζεται με εσάς, σας ενημερώνει μέσω ενημερωτικού μηνύματος ή σας καλεί τηλεφωνικά ή με email ( στο email που μας έχετε υποδείξει) και σας την παραδίδει ( είτε με παραλαβή από τον χώρο μας είτε με αποστολή courier). Ομοίως, σας ενημερώνουμε για θυροκολλήσεις από δικαστικούς επιμελητές. ΔΕΝ δεχόμαστε δέματα εκ μέρους τρίτων.

Φυσικά και μπορείτε . Η εταιρεία μας , διαθέτει στους χώρους της τόσο ΑΥΤΟΝΟΜΟΥΣ όσο και ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ, ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΟΥΣ, ΠΕΡΙΚΛΕΙΣΤΟΥΣ και ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΥΣ μόνο από εσάς χώρους για να αποθηκεύετε και να διακινήσετε τα εμπορεύματα σας.

ΑΜΕΣΑ σε λίγα λεπτά. Με την αποστολή και υποβολή των στοιχείων μίσθωσης , την επιλογή του διαθέσιμου χώρου για την μίσθωση και την πληρωμή του μισθωτηρίου , σας αποστέλλουμε στο email σας το Μισθωτήριο συμβόλαιο επαγγελματικής μίσθωσης υπογεγραμμένο καθώς και το συμφωνητικό με την εταιρεία μας . Επίσης σας αποστέλλουμε την Δήλωση Πληροφοριακών Στοιχείων Μίσθωσης Ακίνητης Περιουσίας από το TAXISNET.

Η πληρωμή γίνεται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά στο τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας. Με την ολοκλήρωσης της πληρωμής μας αποστέλλεται το αποδεικτικό πληρωμής στο email: req@myoffice24.gr

Η εταιρεία μας προσφέρει 3 τύπους συνεργασίας για την χρονική διάρκεια στα συμβόλαια μίσθωσης της φορολογικής σας έδρας , έχοντας ως σκοπό να εξασφαλίσουμε για εσάς την πιο χρήσιμη και οικονομική λύση για την επιχείρηση σας. Η εταιρεία μας ΔΕΝ συνάπτει μηνιαία συμβόλαια μίσθωσης. Η πληρωμή του μισθωτηρίου , ανάλογα με το τύπο χρονικής διάρκειας που θα επιλέξετε , καταβάλλεται εφάπαξ. Το ποσό είναι τελικό και ΔΕΝ υπάρχει καμία επιπρόσθετη επιβάρυνση ( όπως πχ. κοινόχρηστα , καθαριότητα κοινόχρηστων χώρων , εγγύηση , δημοτικά τέλη , λογαριασμούς ΔΕΚΟ, μεσιτικά ), πέρα από το Νόμιμο ΦΠΑ.

Τα πακέτα που προσφέρουμε είναι all inclusive. Οι τιμές στο μισθωτήριο συμβόλαιο σας είναι τελικές χωρίς καμία εξτρά κρυφή χρέωση (πέρα από το Νόμιμο ΦΠΑ). ΔΕΝ έχετε καμία επιβάρυνση πληρωμής λοιπών δαπανών όπως κοινόχρηστα , καθαριότητα κοινόχρηστων χώρων, εγγύηση, δημοτικά τέλη , λογαριασμούς ΔΕΚΟ, μεσιτικά.